Utile

Servicii Dezinsectie, Deratizare | Unitate Protejata | Legea 448/2006

Calitatea produselor pe care le folosim este superioara, acestea fiind certificate de catre Institutele de specialitate din tara precum si de cele UE, precum si de Ministerul Sanatatii, in mare parte fiind biodegradabile fara sa afecteze mediul inconjurator.
Dozarea substantelor folosite în prestarea lucrarilor de dezinsectie deratizare si dezinfectie, este facuta de personal care detine certificate de calificare eliberate in conformitate cu legile in vigoare.
Serviciile prestate de personalul Premier ltd, sunt realizate cu ajutorul aparaturii specifice de ultima generatie produse de firme internationale care se bazeaza pe studii si cercetari de ultima ora in conformitate cu normele UE.
Beneficiind de servicii profesionale si de calitate superioara de dezinsectie, dezinfectie, deratizare venim in sprijinul dumneavoastra in toata tara indiferent de zona. Compania noastra beneficiaza de o variata gama de produse putand raspunde oricaror cerinte solicitate de catre beneficiari.
Profesionalismul, eficienta, discretia si faptele sunt cuvintele care ne caracterizeaza cel mai bine!

dezinsectie dezinfectie deratizare
dezinsectie dezinfectie deratizare

Societatea noastra, Unitate Protejata , executa lucrari autorizate de deratizare, dezinsectie si dezinfectie in toata tara.

Avem Certificari  ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007.

Puteti colabora cu noi conform legii 448/2006 si pe alte domenii: tipografie (tipizate contabile personalizate, registre etc.), vanzare hartie (hartie pentru imprimante cerneala sau laser in top si cutie), materiale publicitare (firme luminoase, bannere, inscriptionari textile [tricouri, salopete etc]).
Daca sunteti interesati va rugam sa ne contactati.